Barbunya Tarifi Etli, özellikle kuru fasulye yemeğini tahtından aşağıya indirecek olan bir yemek var ise bu kesinlikle etli barbunya yemeğidir. Çünkü taze barbunya hem çok lezzetli hem de oldukça çabuk pişen yemeklerden birisidir. Ayrıca küçük büyük herkes tarafından sevilerek tüketilmektedir. Çoğunlukla çalışan hanımlar akşamları yemeklerini hazırlarken büyük sıkıntı çekmektedir.
Bunun için etli barbunya yemeği çalışan hanımlar için en hızlı ve pratik olan yemeklerin arasında yer almaktadır. Ayrıca taze barbunya et ile pişirildiği için oldukça zengin bir besin ögesine sahip olmaktadır. Kırmızı et özellikle protein açısından zengin olduğu için haftada en az iki defa tüketilmesi gerekmektedir. Ayrıca etle pişirilen barbunya yemeği çok daha lezzetli olmaktadır. Ailenize, eve gelen özel misafirlerinize ya da arkadaşlarınıza etli barbunya yemeğini ikram edebilir, onlarla güzel sohbetler ederken bu muhteşem anın keyfini çıkarabilirsiniz.