{ "title": "Barbunya Tarifi Düdüklüde", "image": "https://www.barbunya.gen.tr/images/barbunya-tarifi-duduklude.jpg", "date": "21.01.2024 11:20:08", "author": "öznur uzun", "article": [ { "article": "Barbunya Tarifi Düdüklüde, özellikle baklagiller ailesine üye olan bütün kuru ürünleri düdüklüde pişirmek hem zamandan tasarruf etmeye hem de lezzetli bir yemek pişirmenin en iyi yöntemlerinden birisidir. Çünkü kuru malzemeleri tencerede pişirdiğiniz zaman daha uzun sürede piştiği için yemeğin su kıvamı azalır ve yeniden su eklemek zorunda olduğunuz için yemeğin kendi koyuluğunu yitirmiş olursunuz. Barbunyayı düdüklü tencerede ister etli ister kıymalı ister sebze ekleyerek, isterseniz de zeytinyağlı pişirebilirsiniz. Barbunya yemeğinin daha lezzetli olmasını istiyorsanız bütün malzemeleri ölçüsünde koymak ilk şarttır. Eğer doğru bir yol izleyerek barbunya yemeğinin iç malzemesini hazırlayıp doğru pişirme tekniği kullanırsanız ağızda dağılan mükemmel bir lezzette barbunya yemeği pişirebilirsiniz.